Zo werken we

Elke ondernemer, organisatie of werknemer is uniek. Er is dan ook niet één systeem dat voor iedere organisatie werkt. In onze aanpak gaan we uit van deze drie pijlers: samenwerken, flexibiliteit en uitproberen.

Samenwerken

Eigenlijk werken we niet voor je, maar vooral met je. Als team worden we (tijdelijk) deel van je onderneming of concept. Ieder van ons met zijn eigen inbreng. We verdiepen ons in wie je bent, wat je drijft en het waarom van je organisatie. We denken en doen met je mee, kijken welke talenten aanwezig zijn om het doel te bereiken. We helpen je met je strategie en zorgen dat de visie helder wordt en bepaalt wat je doet. Zo wordt jouw doel ons doel.

Uitproberen

We zijn fan van een doordachte en tegelijk praktische aanpak. Kort en krachtig plannen maken, daarna direct aan de slag en uitproberen. We denken en berekenen vooraf niet alles tot in detail uit, maar proberen wat werkt, met de middelen en talenten die voorhanden zijn.

We proberen zo snel mogelijk eerste veranderingen of acties bij jou op poten te krijgen, en gaan daarna bijschaven en uitbouwen. In sommige vakgebieden wordt dit lean startup, design thinking of effectuation genoemd. Voor ons is het een natuurlijke, leerzame en motiverende manier van ondernemen.

Flexibiliteit

Op elk potje past een dekseltje. Om recht te doen aan de dynamiek van je organisatie of project, en de veranderende context, zoeken we naar de juiste aanpak voor jouw situatie. Zo kunnen we niet anders dan flexibel zijn. Dat is niet alleen nuttig om kansen te kunnen zien en grijpen, maar ook nog leuker en persoonlijker. Klinkt eigenlijk heel logisch, toch?

Benieuwd naar wat we vinden, organiseren en meemaken? 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 

En hier vind je onze

Algemene leveringsvoorwaarden.

Maak contact

Zin om af te spreken? We leren graag nieuwe mensen kennen en zijn benieuwd naar jouw verhaal en je plannen.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Benieuwd naar wat we vinden, organiseren en meemaken?
We houden je graag op de hoogte via onze Nieuwsbries.

Meld je aan