Wij doen mee!

Wat hebben onderstaande bedrijven met elkaar gemeen?
Het zijn allemaal (sociale) ondernemingen waar we een bijdrage leveren
in het opstarten en runnen ervan.

Spaak

Bij onze allereerste Starters Workshop kwam Henrieke Wijnsma met een droom bij ons op de Starters Workshop en 7 mei jl opende zij haar fietscafé: Spaak. Mede dankzij een intensieve samenwerking met Bries op het gebied van expertise en netwerk, en ook gewoon door onze handen te laten wapperen, konden we in zeer korte tijd dit mooie resultaat neerzetten.

Heb je zin in een goede kop koffie of ben je geïnteresseerd in het laatste nieuws op fiets- en wielrengebied? Schiet eens binnen op de Oude Boteringestraat 66!

 

 

 

De Verenigbare Club

Patrick Kampherbeek had enkele jaren bij “corporates” gewerkt en zag zichzelf daar niet gelukkig worden. Waar hij wel gelukkig van werd, was mensen helpen en sport. Dit heeft hij weten te combineren binnen zijn nieuwe bedrijf De Verenigbare Club. Hiermee zet hij sportverenigingen als ontmoetingsplek centraal in de wijk of het dorp. Hij doet dit door allerlei evenementen te organiseren en partijen te verbinden maar vooral door binnen verenigingen een structuur te creëren waardoor ze én sociaal(er) én ondernemend(er) worden. Ook hierin hebben we intensief samengewerkt om Patrick’s idee en missie om te vormen tot een onderneming o.a. door het creëren van verdienmodellen en de verwoording en vormgeving van het idee. Kortom, we zijn een 24/7 sparringpartner voor “a man on a mission”.

 

Laiverds

Anneloes Stoetman is een sociaal onderneemster die zich wil inzetten voor sociaal achtergestelde groepen mensen. Haar motto: ‘laten we kijken naar wat iemand wél kan en van daaruit gaan werken.’ Haar startup Laiverds ziet de sterke kanten van mensen die onderdeel uitmaken van achtergestelde en onderschatte groepen binnen onze samenleving. Deze wil zij benadrukken en van waarde laten zijn voor onze samenleving. Voor die mensen creëert Laiverds mogelijkheden om dit te realiseren.

Etcetera

Er is nog een reeks bedrijven waar we mee in gesprek zijn om een partnerschap aan te gaan, of iets dat in de buurt van een zakelijke familieband komt. Zodra we eruit zijn, zetten we deze hier erbij!

Maak contact

Zin om af te spreken? We leren graag nieuwe mensen kennen en zijn benieuwd naar jouw verhaal en je plannen.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Benieuwd naar wat we vinden, organiseren en meemaken?
We houden je graag op de hoogte via onze Nieuwsbries.

Meld je aan