Starters Workshop

Ondernemen op basis van je talent en passie

Verbeter de wereld, begin een bedrijf!

Zie je een maatschappelijk probleem dat je met je bedrijf wilt oplossen?
Kom dan naar onze Starters Workshop!

Wat gaan we doen?

Met deze workshop helpen we je over drempels om eerste stappen te zetten als ondernemer met een sociaal-maatschappelijke missie. Het is een interactieve workshop met veel aandacht voor jouw situatie en ruimte om uit te wisselen met andere deelnemers. In het eerste deel zoomen we in op je droom en talenten. Vervolgens helpen we je hoe je laagdrempelig eerste stappen kunt zetten richting je doel. Je gaat naar huis met informatie, inspiratie en concrete tips om aan de slag te gaan.

Hoe?

We maken gebruik van verschillende methodes: Lean-startup, effectuation en progressiegerichte coaching. Allemaal met een Bries-sausje om je écht een stap verder te helpen.

Volgende datum

Er zijn op dit moment geen nieuwe datum gepland. Heb je interesse en wil je een keer deelnemen, laat het ons weten en stuur een mail naar alexandra@burobries.nl.

 

Reacties deelnemers

“Het was een heel fijne, inspirerende middag en een eye-opener met betrekking tot het ‘monster’ ondernemen. Mijn hartelijke dank.”
Petra Molegraaf (cursusdeelneemster 2014)

 

“In november heb ik de workshop ‘Ondernemen is het nieuwe werken’ gevolgd bij Bries! Leuke, enthousiaste, deskundige mensen! Die workshop heeft me echt over een drempel heen geholpen! Kijk, ik zie mezelf toch vooral als een masseur, en niet zozeer als een ondernemer, dus als ik dan dacht aan het werven/vinden van klanten, schoot ik steeds een beetje in een kramp. Sinds de workshop van Bries ben ik minder bang, en daardoor komt mijn onderneming nu echt in beweging! (Langzaam, maar zeker. Ik zou bijna zeggen: op mijn eigen tempo.) Ik kan deze workshop echt aanraden, zowel aan mensen die spelen met het idee om een eigen onderneming te starten, als aan beginnende ondernemers die tegen iets aanlopen.”
Angela van Kessel (cursusdeelneemster 2014)

 

“En weer een inspirerende middag bij jullie meegemaakt, bedankt”
Mylène van Hees-Maessen’s (cursusdeelneemster 2014 + 2015)

 

“Ik vond de workshop heel prettig. Het dwong me om een aantal zaken uit te spreken en expliciet te maken. De uitwisseling met andere deelnemers en met jullie heeft me weer een eindje verder op weg geholpen in mijn zoektocht naar mogelijkheden voor een eigen bedrijf en vooral bij het op een rijtje zetten van mijn belangrijkste dromen en prioriteiten. Verder heeft Peter me de dag na de workshop gemaild met nog wat gedachten en suggesties. Heel aardig.”
Jacqueline (cursusdeelneemster 2015)

Ook nuttig: Starters Intervisie

Wil je graag vaker uitwisselen met collega-starters met vergelijkbare vragen? Word een jaar onderdeel van een intervisiegroep en deel jouw ontwikkelingen en dilemma’s met andere starters. Wissel met elkaar uit in een veilige en toffe setting onder begeleiding van Bries. Zo kun je elkaar in goeie en mindere tijden versterken en inspireren.

Lees meer over de Starters Intervisie

Maak contact

Zin om af te spreken? We leren graag nieuwe mensen kennen en zijn benieuwd naar jouw verhaal en je plannen.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Benieuwd naar wat we vinden, organiseren en meemaken?
We houden je graag op de hoogte via onze Nieuwsbries.

Meld je aan