Persoonlijke Profilering

Onderzoek het wat, hoe en waarom van je onderneming.
En schrijf de tekst voor je website over de missie van jouw bedrijf.
Een tekst over wat jouw bedrijf uniek maakt en waar jij voor staat als ondernemer.

Krijg je profieltekst af

Je bent ondernemer en druk met je bedrijf. In je achterhoofd zeurt echter een stemmetje, want die tekst op jouw website is nog steeds niet af. Je website is nog in de maak, of je wilt jezelf op een andere manier profileren. Maar dat is nog niet zo makkelijk, want schrijf eens kort, treffend en pakkend over wie jij bent en wat jou drijft. Misschien heb je ook (nog) niet helemaal scherp waar jij met jouw onderneming voor staat?

Herkenbaar?

Wij helpen jou je missie scherp te krijgen én de tekst over jou als ondernemer of je onderneming af te krijgen.

Het resultaat!

Waarom?

We geloven dat je, als je daar de tijd voor neemt, een tekst kunt schrijven die staat. Die kort, krachtig en herkenbaar is. Deze tekst is ook nuttig als het gaat om andere diensten, je nieuwsbrief, in je communicatie, in gesprekken bij klanten, noem maar op.

Hoe?

Tijdens twee individuele coachsessies van anderhalf uur werk je aan het helder formuleren van je missie en schrijf je een pakkende basisversie van je profieltekst. Je krijgt hulp bij het verder uitkristalliseren van je missie.

Zowel inhoudelijk als qua stijl slaat de tekst de spijker op zijn kop. Er staat: waarom jij met jouw ziel & zaligheid je bedrijf runt, wat jouw doel is en wat jou en jouw bedrijf daarin uniek maakt. Na de twee sessies  heb je een basistekst die voor een groot deel staat!

Voor wie?

(Startende) ondernemers die hun missie helder willen krijgen, een aansprekende profieltekst voor hun website willen schrijven en daarbij een professionele en helpende stok achter de deur kunnen gebruiken.

Trainers

Alexandra Sfintesco, organisatiepsycholoog en mede-oprichter van Bries en Jacqueline van Kruiningen, ervaren schrijftrainer en ervaringsdeskundige als startende ondernemer (Van Kruiningen Tekst&Training).

Goed te weten

Aanmelden!

Meld je hier aan voor Persoonlijke Profilering of stuur een mail naar alexandra@burobries.nl

Ook nuttig: Starters Intervisie

Wil je graag vaker uitwisselen met collega-starters met vergelijkbare vragen? Word een jaar onderdeel van een intervisiegroep en deel jouw ontwikkelingen en dilemma’s met andere starters. Wissel met elkaar uit in een veilige en toffe setting onder begeleiding van Bries. Zo kun je elkaar in goeie en mindere tijden versterken en inspireren.

 

Lees meer over de Starters Intervisie

Maak contact

Zin om af te spreken? We leren graag nieuwe mensen kennen en zijn benieuwd naar jouw verhaal en je plannen.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Benieuwd naar wat we vinden, organiseren en meemaken?
We houden je graag op de hoogte via onze Nieuwsbries.

Meld je aan