Netwerkdiner

Een onvergetelijk inspirerende avond

Omdat netwerken wél leuk kan zijn!

Men neme: 8 à 10 inspirerende mensen, een geheime locatie en een geweldige kok. Breng het geheel bij elkaar op een avond en trek voldoende tijd uit. Laat de sfeer organisch ontstaan en meng het geheel met een speelse ‘werkvorm’ om verrassende verhalen te ontlokken. Vertrouwde sfeer, verdieping en gezelligheid gegarandeerd!

 

Wie ons netwerkdiner heeft meegemaakt, zal de avond niet zo snel weer vergeten. We kloppen onszelf niet zo snel op de borst, maar deze keer is het echt waar!

 

Eens in de zoveel tijd nodigen we mensen uit ons eigen netwerk uit.
Wil je graag je eigen klanten verrassen, verwennen en verbinden met een onvergetelijk ‘event’? We organiseren het netwerkdiner ook graag voor jouw bedrijf. Laat het ons weten en dan zorgen we voor een avond helemaal die past bij jouw bedrijf en je klanten.

Reacties gasten

“Wat was het eten lekker gisteravond! Wat een boeiende mensen! Wat een mooi huis! Wat doen jullie dit goed. Veel dank nogmaals voor een fijne avond. Ik ben blij dat ik jullie ken. Heel hartelijke groet en tot snel.”
Heidi Jansen, loopbaanadviseur en trainer

 

“Ik vond het een leuke avond. Het was vooral verrassend om de verhalen te horen. Jullie hebben volgens mij een goed concept te pakken op deze manier. Misschien toevallig maar je vindt met deze vorm mensen die elkaar enthousiasmeren vanuit het ondernemerschap, de passie voor hun bedrijf en ook (volgens mij) een gedeeld mensbeeld. Daar kunnen mooie samenwerkingen uit voort komen.”
René Hoving, eigenaar VosHoving Bedrijfsmakelaars

 

“Bedankt voor de gastvrijheid gisteravond. Ik vond het bijzonder gezellig.
We houden contact!”

Marieke Pietersma, directrice PyraSied

Maak contact

Zin om af te spreken? We leren graag nieuwe mensen kennen en zijn benieuwd naar jouw verhaal en je plannen.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Benieuwd naar wat we vinden, organiseren en meemaken?
We houden je graag op de hoogte via onze Nieuwsbries.

Meld je aan