Individuele coaching

Stilstaan bij wat jou beweegt

Sta je voor belangrijke keuzes in je loopbaan en kom je er zelf niet uit? Stap je in een nieuwe rol op je werk, in je onderneming? Loop je steeds tegen dezelfde zaken aan met collega’s of klanten en wil je dat graag veranderen?

 

Ontvang persoonlijke coaching waar jij helemaal centraal staat. Tijdens de coaching met Alexandra sta je stil bij wat jou op dit moment beweegt. Jouw verhaal, je drijfveren en je ambities zijn leidend. Dat kan variëren van handige tips in je gedrag tot je persoonlijke missie in je leven.

 

Passend bij jouw situatie kun je, naast een-op-een gesprekken, gedrag oefenen met een trainingsacteur. En als je wilt, gebruiken we vragenlijsten ter verheldering van je talenten. We voeren gesprekken van gemiddeld anderhalf uur, eens in de twee à vier weken, op een rustige locatie of tijdens een wandeling.

 

Met jouw doel als uitgangspunt stel ik als coach onverwachte vragen, wissel ik van perspectief en maak ik relativerende grappen waardoor je overzicht en vertrouwen ontwikkelt voor je volgende stap. Bij een geslaagd traject heb je het gevoel dat jouw persoonlijke ontwikkeling vanzelf is gegaan.

Maak contact

Zin om af te spreken? We leren graag nieuwe mensen kennen en zijn benieuwd naar jouw verhaal en je plannen.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Benieuwd naar wat we vinden, organiseren en meemaken?
We houden je graag op de hoogte via onze Nieuwsbries.

Meld je aan