Doorzaagsessie

Unieke doorzaagsessie voor ondernemers

Frisse blik speciaal voor jouw bedrijf

Ben je ondernemer en wil je graag met je bedrijf naar het volgende niveau? Draai je in rondjes en kom je er zelf niet uit? Zoek je naar een passend moment, de juiste richting, extra kennis of hulp bij het opzetten van je plannen?

 

Beleef een inspirerende doorzaagsessie speciaal voor jouw bedrijf. We gaan een middag zitten en belichten jouw situatie vanuit verschillende kanten: de menskant, de innovatieve kansen en de zakelijke kant. Tegelijk zorgen we weer voor overzicht.

 

Je krijgt een frisse blik op je eigen onderneming en gaat met inspiratie, helderheid en een richtingsgevoel naar huis. Bovendien weet je welke haalbare stappen je kunt zetten om jouw ideeën van de grond te krijgen. Zo kun je na deze middag weer met frisse inzichten aan de slag met je bedrijf.

 

Reken op een hartelijke sfeer, scherpe vragen en een hoop nuttige input. We laten je niet zomaar met een vol hoofd en lege handen naar huis gaan. Je krijgt van ons een verrassende samenvatting van wat er besproken is zodat je er later op terug kunt kijken.

 

Kosten:

€750,- (excl. btw)
Hiervoor krijg je een intensieve sessie met minimaal 2 maar vaak 3 adviseurs en een uitgebreide lunch.

 

Aanbod voor stichtingen

Speciaal voor stichtingen hebben we een aanbod ontwikkeld in samenwerking met de Groningse Uitdaging

De verdieping: Ontsporingstraject

Wil je graag uit je gebruikelijke spoor komen? Ben je toe aan een groeispurt met je onderneming? Wil je je focus verleggen, maar wel op een manier die goed bij je past? ‘Ontspoor’ met de uitgebreide versie van ons ondernemerstraject. Je krijgt een pakket dat aansluit bij jouw doelen, je portemonnee en de tijd je ervoor over hebt.

Lees meer over het Ontsporingstraject

Maak contact

Zin om af te spreken? We leren graag nieuwe mensen kennen en zijn benieuwd naar jouw verhaal en je plannen.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Benieuwd naar wat we vinden, organiseren en meemaken?
We houden je graag op de hoogte via onze Nieuwsbries.

Meld je aan