Strategie &
Ontwikkeling

Het mooiste wat er is: een bedrijf dat inspirerende doelen nastreeft en zo georganiseerd is, dat ze door iedereen gevoeld en gedragen worden. Wij helpen bij het vinden, ontwikkelen en (zakelijk) benutten van jullie maatschappelijke relevantie. Van de directie tot de medewerkers; we gaan uit van jullie persoonlijke en zakelijke drijfveren en brengen ze samen tot een koers waar iedereen achter staat.

Meer weten?

Voor Strategie & Ontwikkeling heb je iemand nodig die mensen begrijpt en twee stappen vooruit denkt: bel of mail Jan Willem of Alexandra!

Missie & Strategie

Waar willen we naartoe? Waar staan we voor, en waarvoor niet meer? Waarom zijn we ooit begonnen? Grootse plannen, onverwachte ideeën en stille wensen; wij brengen ze samen en zorgen dat je organisatie een onweerstaanbare missie en strategie heeft om trots op te zijn.

Organisatieontwikkeling

Je organisatie ontwikkelt natuurlijk aan de lopende band. Maar hoe houd je veranderingen bij in je omgeving en bij je klanten? Kunnen jullie je wellicht anders organiseren: ondernemender, flexibeler, organischer?

Wij combineren onze kennis en ervaring van organisatieontwikkeling én betekenisvol ondernemerschap. We hebben kennis van de politieke en (on)zichtbare processen binnen grote en kleine organisaties en kunnen daar mee spelen. Met pionierende acties en een onweerstaanbaar doel dragen we bij een grote ontwikkeling te maken.

DIT DEDEN WE VOOR O.A.:

Teamontwikkeling

Uiteindelijk draait alles om vertrouwen. En ja, dat komt nog altijd te voet. Dus wil je elkaar beter leren kennen, elkaar meer durven aanspreken of samen een richting bepalen? Haal meer uit jullie kwaliteiten, drijfveren en samenwerking met ons principe: maak gebruik van wat er is, geef ruimte aan diversiteit en richt je energie op wat werkt.

Een eierbal komt zelden alleen.

Coaching

Impact begint bij jou als individu. Dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Onze coaches komen graag naast je staan en denken, zoeken en worstelen met je mee. Afhankelijk van waar jouw situatie om vraagt en met wie je een klik hebt, staat ons team van progressiegerichte coaches, ondernemerscoaches en filosofische coaches voor je klaar.

ONZE COACHES:

Nieuwsbries

Benieuwd naar wat we vinden, organiseren en meemaken? Meld je aan voor de Nieuwsbries.