Onderzoek &
Rapportage

Wij analyseren graag waar het echt om gaat, zodat jullie kunnen werken aan wat er echt toe doet. We nemen je project of bedrijf onder de loep met gedegen onderzoek, een impactmeting of een snelle scan. Met onze ervaring in grote onderzoeken en impactmeting en een pakkende vormgeving van Mistral maken we maatschappelijke ontwikkelingen, effecten, outcomes en impact inzichtelijk en helder.

Meer weten?

Voor Onderzoek & Rapportage kun je het beste terecht bij iemand die van impactmeting een onderneming heeft gemaakt: bel of mail Peter!

Onderzoek

Van de rode draad tot het naadje van de kous: wij helpen trends, ontwikkelingen en kansen herkennen, begrijpen en voorspellen. Met welke strategie veroorzaak je de meeste impact? Waardoor ontstond het onverwachte succes van jullie laatste project? En waar hebben betrokkenen bij nader inzien helemaal geen behoefte aan? Met onze effectmetingen en impactonderzoeken van Alexander Impactwetenschappers weet je wat je met de resultaten kunt doen: een terugblik en een vooruitblik dus.

Rapportages

Rapporten horen niet in een la! Die van onze pen doen ertoe, slaan de spijker op z’n kop en zijn nooit langer dan nodig. Geen stoffig document, maar een heldere inkijk in alle facetten die ondernemen met impact rijk is. Tel daar de inzet van onze getalenteerde ontwerpers en schrijvers bij op: et voilà! Een rapport dat je met trots kunt achterlaten bij partijen die er voor jou toe doen.

Beleidsadvies

Hoe zet je onderzoeksresultaten om in visie en beleid? Wat is haalbaar en hoe geef je vorm aan verandering? Met de ervaring van ons team in uiteenlopende beleidsterreinen denken we strategisch en communiceren we in gewonemensentaal. Van idee naar uitvoering: wij zetten je in beweging en geven graag gevraagd advies.

Verander de markt,
verander de wereld.

Nieuwsbries

Benieuwd naar wat we vinden, organiseren en meemaken? Meld je aan voor de Nieuwsbries.