Innovatie &
Realisatie

Een groots idee en een abstract plan: daar begint het meestal mee. Maar dan? Deins je terug voor de ruimte die vraagt om creativiteit, of zie je oneindige mogelijkheden en weet je niet waar te beginnen? We stropen graag de mouwen op en bouwen stap voor stap met je aan een impactvol project, bedrijf of programma.

Meer weten?

Voor Innovatie & Realisatie kun je het beste aankloppen bij iemand die meedenkt in grootse plannen en haalbare stappen: bel of mail Job of Erik!

Aanjagen

Nadat een lintje is doorgeknipt moet er veel gebeuren. Het vraagt om vormgegeven ideeën, enthousiaste mensen en begrepen belangen. Hoe je daar komt? Met netwerken, verbinden en wat Schwung. Dus moet er een netwerk of coöperatie aangejaagd of nog opgericht worden? Wij staan al klaar.

Programmaontwikkeling

Is de windrichting bepaald, maar de weg onbekend? Bries ontwikkelt programma’s voor organisaties, onderwijsinstellingen en ondernemers die dienend zijn aan het grotere doel. Het ultieme impactplan vertalen we overal door, van grote lijnen tot saillante details. Zo bouwen we een route met de mensen waar het om draait, en creëren programma’s die ertoe doen.

Projectmanagement

Complexe maatschappelijke projecten vragen om een coördinator die het doel niet alleen begrijpt, maar ook aanvoelt. Scherpe deadlines, diverse belangen, kinderziektes en ballen in de lucht, en dan vooruit zien te komen: soms helpt een duwtje in de goede richting op het juiste moment. Met onze bevlogen projectleiders- en teams sturen wij de impact van je project veilig naar de haven.

DIT DEDEN WE VOOR O.A.:

Start-ups en scale-ups

Je wilt met jouw bedrijf het verschil gaan maken. Maar waar focus je op om te groeien? Wij kennen het ondernemerschap: van de eerste stappen tot het doorontwikkelen van je bedrijf. Ondernemerscoaching of participatie in je organisatie: via ons versnellingsprogramma Windkracht 5 en onze investeringsmaatschappij Furtuna bieden wij de passende begeleiding in iedere fase.

DIT DEDEN WE VOOR O.A.:

Verbeter de wereld, begin een bedrijf!

Nieuwsbries

Benieuwd naar wat we vinden, organiseren en meemaken? Meld je aan voor de Nieuwsbries.