Opdrachtgevers

Onze missie raakt organisaties, individuen en de maatschappij.
Daarom werken we voor uiteenlopende klanten.
De rode draad is altijd: het vergroten van maatschappelijke impact.

aa_ezgif_opdrachten2

Lentis

De teams van volwassenenpsychiatrie Groningen hebben we geholpen bij het maken van een vliegende start na een reorganisatie. Samen met elk team hebben we een passende aanpak ontwikkelt. Het resultaat: 15 unieke teamsessies over nieuw organiseren, onderlinge communicatie en groeistrategie.

Gemeente Groningen

Veranderlabs 050, een experimenteel project van de Gemeente Groningen waar we bij twee van de acht vraagstukken hebben bijgedragen. Het doel was de gemeente andere manieren van werken te laten ervaren. Meer samen met de inwoners van de stad optrekken en meer ondersteunend zijn aan initiatieven van onderop. Kortom, sociaal ondernemerschap op gemeentelijk niveau!

Spaak

Bij onze allereerste Starters Workshop kwam Henrieke Wijnsma met een droom bij ons. Mede dankzij een intensieve samenwerking met Bries op het gebied van expertise en netwerk, en ook gewoon door onze handen te laten wapperen, konden we in zeer korte tijd dit mooie resultaat neerzetten: Hét fietscafé van Groningen: Spaak.

RUG

Voor het Centre of Expertise Healthwise hebben we een leiderschapsprogramma ontwikkeld met de focus op ‘het leiderschap van de toekomst’: werken vanuit de intrinsieke motivatie van professionals en aansluiten bij de sterke punten van het individu, het team en de organisatie. In het programma staan we stil bij de meest recente wetenschappelijke inzichten op dit gebied, en het doelen stellen op een manier die aanspraak doet op de autonome motivatie van een individu.

Maak contact

Zin om af te spreken? We leren graag nieuwe mensen kennen en zijn benieuwd naar jouw verhaal en je plannen.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Benieuwd naar wat we vinden, organiseren en meemaken?
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Meld je aan